система за туристичсеки резервации, CRM система

Бърза и надеждна система за туристически резервации. С този помощник работите по-бързо, по-лесно и по-качествено. Достъпно от всякъде, това решение позволява работа и извън офиса. Генерира всички необходими документи. Намалява времето за обслужване на клиент до 60%. Следи финансите ви.

Получавате готовите документи вече и в PDF форат или ги изпращате по електронната поща с едно натискане на бутон.

С помощта на този софтуер може да анализирате и следите работата на служителите ви.

резервационна система Reservations 2.0 Lite

Как работи системата за резервации

Първоначално въвеждате фирмите, с които работите. Може да създадете и шаблони(примери) на пакетни резервации, които да използвате в последствие. Когато клиентът дойде в офиса ви, се въвеждат неговите данни и услугите, които той желае. Така резервацията става готова и може да принтирате ваучери, договори, заявки за резервация, заявки към хотела, фактури и др.

Може да въвеждате цени в различни валути, като системата автоматично пресмята цените по курса за деня на БНБ. Заявките, които сте направили, се записват и разпределят по страници. По всяко време може да генерирате документ или да направите справка за дадена заявка.

Reservations 2.0 Lite позволява създаването на служители с индивидуални права, което ще рече, че може да избирате за всеки ваш служител, какви възможности има и какво няма право да използва.

С напредване на времето и работата възможностите за анализ на резултатите стават все по-важни. С едно натискане на мишката може да създадете списъка за хотела, с данните на туристите в него и да го изпратите. Следите колко резевации имате, кои служител как се справя и колко заявки е направил. Проследявате издадените фактури, кои от тях са платени и следите към кои доставчици имате задължения. Анализирате записаните туристи за отделните ви пакети и намирате стара информация за секунди.

Всеки служител има възможност да изтегли помощния файл и да прави справка с него, всеки път, когато има нужда. Допълнително на всяка стъпка в системата има кратка помощна информация. Ако е необходимо може да проведем за вас обучение в рамките на няколко часа, което ще изясни всички ваши въпроси.

Не плащате огромни суми за да изпробвате продукта или за да го купите и допълнително да плащате поддръжка. Не инсталирате и не заемате място на компютрите си. Най-важното - не се тревожите за ежедневното архивиране, необходимо, за да сте сигурни, че няма да има загуба на информация. Може да изпробвате по всяко време. Може да получите помощния файл и да се запознаете с него преди да закупите системата. ВИЕ решавате. НИЕ изпълняваме.

Скорост на работа. Време за свикване?

Признаваме, че ако до момента персоналът ви не е работил с резервационна система може да има трудности със свикването към Reservations 2.0 Lite. Но това ще бъде само в началото. За да свикнете със системата ви е необходима не повече от 1-2 седмици работа с нея. След което ще се учудвате как сте могли да работите толкова дълго без нея!

Всички права запазени. 2009 г. Всички цени в сайта са без ДДС. | Антибактериални дамски чорапи от Антимико | Антибактериални мъжки чорапи от Антимико